KØB 3, BETAL FOR 2! Tilbuddet gælder på alle vores CBD-produkter! Op til 33% rabat. Brug kuponkode: CIBDOL3

  • Body Energizer
  • Body Energizer
  • Body Energizer
  • Body Energizer

Body Energizer

€ 34,95
Direkte tilgængelig

Egenskaber og fordele:

Fremmer normal energistofskifte (på grund af B6-vitamin)
For optimale resultater under sport og andre aktiviteter
Hjælper med at reducere træthed og udmattelse (på grund af B6- vitamin)
Liposomal kosttilskud for energi
Med magnesium, L-carnitin og ashwagandha
Amount:
 

Slip dit potentiale løs med Body Energizer-kapsler fra Cibdol. Ved at udnytte kraften fra B6-vitamin, ashwagandha, magnesium, L-carnitin og liposomer giver hver kapsel din krop den støtte, den behøver, for at kunne yde sit bedste. Uanset om det gælder fysisk aktivitet på arbejdet, i fitnesscentret eller når du dyrker sport, hjælper vores naturlige blanding med at mindske træthed og udmattelse.

Beskrivelse
Datablad
Beskrivelse

Overvind fysisk træthed

Har du lange dage på arbejdet, hård træning i fitnesscentret, eller har du simpelthen bare brug for mere energi til at udføre de aktiviteter, du elsker? Der kan være masser af grunde til, at folk vælger at give deres krop et tiltrængt boost. Det er her, Body Energizer kommer ind i billedet. Kapslerne kan bruges dagligt og indeholder naturlige ingredienser, der hjælper med at bekæmpe fysisk træthed og udmattelse.*

Ingredienser: L-Carnitine; Alpha Lipoic Acid; Plant Based Capsule; Bulking agent; Emulsifier; Minerals; Vitamins; Herbs; Colourant

Ingredienser pr. kapsel

Ingredienser mg %RI
L-Carnitine 999 -
Alpha Lipoic Acid 600 -
Magnesium 24 6,4
Vitamin B6 19,8 1414
Ashwagandha 9,45 -

Når du skal tackle fysiske udfordringer

Vores energiboostende formel består primært af B6-vitamin, der hjælper med at fremme et normalt energigivende stofskifte, L-carnitin, en forbindelse, der ofte mangler i vegansk eller vegetarisk kost, og alfa-liponsyre.

For at fuldende formlen har vi også tilsat magnesium og ashwagandha, og hver kapsel samarbejder med din krop for at bekæmpe fysisk træthed og udmattelse.

Egenskaber

Art. nr.: CIBD0074 EAN 7640178660748

Emballage: Kapselflaske i papemballage

Indeholder: 30 doser (1 kapsel = 1 daglig dosis)

Materialer: Pap FSC certificeret

Sådan bruger du Cibdol Body Energizer

Instruktioner: For at opnå de bedste resultater skal du tage 1-3 kapsler dagligt sammen med et glas vand. Kapslerne bør ikke tygges.

Opbevaring: Køligt, mørkt og tørt

Holdbarhed: 24 måneder efter åbning


*B6-vitamin bidrager til et normalt energigivende stofskifte. Kosttilskud erstatter ikke en varieret kost eller en sund livsstil.


Overvind barrierer for fysisk præstation

Selvom disse naturlige ingredienser allerede er designet til at hjælpe dig med at tackle de mest krævende fysiske aktiviteter, har vi også tilføjet et eksklusivt element, der sikrer størst mulig effekt: liposomer.

Vores Body Energizer-kapsler indeholder liposomer af farmaceutisk kvalitet, som ikke bare sikrer, at ingredienserne holdes intakte, når de rejser gennem kroppen, men også at de ankommer til deres destination i højere koncentrationer end uden liposomer. Som et resultat kan du nyde den bedste version af dig selv, uanset hvilke udfordringer, der venter forude.

Velegnet til:

Lad ikke mangel på fysisk energi forhindre dig i at nå dine mål uanset profession eller disciplin!

Top Sport

Activities

Recreation

Tiredness

Physical Work

Datablad
Form Kapsler
Vegansk Ja
CBD No
Category Sundhed
Produktfinder