• Anti-Tiredness
  • Anti-Tiredness
  • Anti-Tiredness
  • Anti-Tiredness
  • Anti-Tiredness
  • Anti-Tiredness
  • Anti-Tiredness
  • Anti-Tiredness

Anti-Tiredness

Med Reishi, Siberian Ginseng og Cordyceps

€ 22.46
-25%
€ 29.95
Direkte tilgængelig

Egenskaber og fordele:

Bidrager til at reducere træthed og udmattelse (B6 & B12)
Med den naturlige kraft fra svampe (reishi & cordyceps)
Aktiverer kroppens naturlige energi (Vitamin B2)
Med polyfenoler fra grøn te
Vegan og egnet til langvarig brug
Let at sluge, lille kapsel
Amount:
 

Gratis forsendelse på alle ordrer over €25

Beskrivelse
Datablad
Beskrivelse

En hjælpende hånd, når livet kører i det højeste gear

Når livet kører i det højeste gear, kan vi alle bruge en hjælpende hånd til at bekæmpe træthed og udmattelse. Anti-Tiredness udnytter den naturlige kraft i naturlige svampe samt vitaminerne B2, B6 og B12 og tilbyder en langsigtet løsning, når du føler at dit energiniveau har brug for et boost.

Kapslerne er veganske og nemme at sluge og sammen med polyfenoler fra grøn te hjælper de dig med at tackle de endeløse udfordringer i en moderne livsstil.

Giv den krop et naturligt energiboost

Uanset om det gælder utallige deadlines på arbejdet eller en travl og krævende hverdag, er Anti-Tiredness-kapslerne et perfekt supplement til din daglige rutine, når du føler, at du mangler energi. Den moderne livsstil kan være meget krævende, og det er helt normalt at føle sig overvældet og udmattet af og til. Det er her, at Anti-Tiredness kan hjælpe.

Anti-Tiredness giver dig dog ikke bare et kortsigtet energiboost. I stedet aktiverer de naturlige ingredienser gradvist din krops energireserver og genopretter normale energiniveauer.

Øg kroppens energiniveau med vitaminer og svampeekstrakter

Mens B6- og B12-vitaminerne hjælper med at reducere træthed og udmattelse, arbejder B2-vitamin sammen med din krop for at genoprette normale energiniveauer. Denne afgørende proces understøttes af den naturlige kraft af reishi- og cordyceps-ekstrakter – to populære svampe med hver deres gavnlige indvirkninger på velvære.

Når livet og hverdagen kræver meget af dig, er Anti-Tiredness fra Cibdol klar til at give dig en hjælpende hånd. Vores kombination af naturlige ingredienser hjælper med at genoprette det energiniveau, du behøver for at kunne holde dig på toppen hver dag.

Sådan bruger du Anti-Tiredness fra Cibdol

For at opnå de bedste resultater skal du tage 1-3 kapsler dagligt sammen med et glas vand eller juice. Kapslerne bør ikke tygges.

Datablad
Produktfinder