• Mood regulator
  • Mood regulator
  • Mood regulator
  • Mood regulator
  • Mood regulator
  • Mood regulator
  • Mood regulator
  • Mood regulator

Mood regulator

Fast-acting

€ 24.95
Direkte tilgængelig
Amount:
 

Oplev hurtig lindring af følelser af stress og bekymringer med Mood Regulator fra Cibdol. En ekspertblanding af GABA, L-theanin og B-vitamin virker hurtigt og giver et kortvarigt boost til humøret og hjælper dig med at slappe af, når du har mest brug for det. Stol på kraften af naturlige ingredienser, og få den støtte, du har brug for til at håndtere det ubarmhjertige tempo i det moderne liv.

Beskrivelse
Datablad
Beskrivelse

Når livet overvælder dig, kan du få hurtig hjælp

Livet føles ofte som om, det går med en million kilometer i timen, og med det følger risikoen for et hurtigt svingende humør. Når disse følelser af stress eller bekymring begynder at overvælde dig, er Mood Regulator og dens helt naturlige blanding af GABA, L-theanin og B-vitamin til rådighed for at give hurtig lindring og fremme den afslapning, du har brug for for at komme tilbage på sporet.

En sømløs blanding af naturligt forekommende forbindelser

Naturligt forekommende forbindelser styrker Mood Regulator for at give en holistisk løsning på følelser af stress og bekymring. Ved at øge kroppens niveauer af L-theanin (en aminosyre, der findes i grøn te), GABA (en neurotransmitter, der er forbundet med nervecelleaktivitet) og B-vitamin (et vigtigt vitamin, der bidrager til normal psykologisk funktion) kan du hjælpe dit sind med at reagere hurtigt på intensiteten i en moderne livsstil.

Afspænding, når du har mest brug for det

Når følelser af stress og bekymringer begynder at tage kontrol, giver Mood Regulator den ekstra afslapning, du har brug for for at fortsætte med at presse på. Mens mange humørrelaterede kosttilskud kommer til deres ret efter langvarig brug, kommer Mood Regulator hurtigt i gang og giver kortvarig støtte til livets uventede drejninger.

Når du føler dit humør forringes, kan du stole på den hurtigt virkende støtte fra Mood Regulator. Den helt naturlige blanding fremmer mentalt velvære, når du har mest brug for det.

Hvordan bruger du Mood Regulator fra Cibdol

For de bedste resultater skal du tage 1–3 tabletter dagligt og lade dem smelte under tungen.

Datablad
Ingredients GABA (Gamma Amino Butyric Acid); Sweetener (Xylitol); Binder (Vegetable Oil); Green Tea Extract With 98% L-Theanine; Natural Flavoring Agent (Orange, Mango, Lemon), Anti-Caking Agent (Silicon Dioxide, Plant Based Magnesium Stearate), Acidity Regulator (Citric Acid); Vitamins.
CBD No
Category Humør
Produktfinder