Made in Swiss laboratory

Fremstillet i schweizisk laboratorium

Global Innovation Index er en årlig placering af lande og økonomier efter deres kapacitet for innovation. Schweiz forbliver trygt liggende på førstepladsen. Høj arbejdsspecialisering, sikkerhed, udenlandske investeringer og en kultur med respekt for klienten har gjort Schweiz til et land at arbejde og udvikle sig i som i intet andet land.

Fra Basel med kærlighed

Placeret i Basel, i hjertet af europæisk farmaceutisk produktion og forskning, er denne innovationsfilosofi tæt på vores hjerter hos Cibdol. Da vi befinder os i centrum for de farmaceutiske og bioteknologiske aktiviteter, har vi direkte forbindelser til industrien og et højt specialiseret laboratorium til produktion af vores CBD-olie. Resultatet er en række fremragende CBD-kosttilskud af overlegen kvalitet.

Alle i vores laboratorium har en passion for CBD; vi er et lille team, der er dedikeret til at fremstille et rigt og konsistent produkt. Det kræver en dybdegående viden og specialudstyr, men det er det, der gør Cibdol så speciel. Kombinationen af ​​lidenskab, viden og det rigtige udstyr fører Cibdol til det næste niveau. Det skubber ganske vist produktionsomkostningerne op, men det er en pris, vi er glade for at betale for at producere vores enestående CBD-olie.

Laboratoriet

Vores laboratorium består af alt, hvad der kræves for professionelt at fremstille CBD efter strenge schweiziske standarder. Vi fremstiller vores olie i et professionelt, skræddersyet laboratorium, der lever op til forventningerne i industrien for bioteknologi og er bemandet af erfarne kemikere og laboratorieteknikere. Alt vores udstyr er avanceret, og strenge hygiejne- og kvalitetsregler overholdes, hvilket sikrer en enestående produktion.

Den schweiziske tilgang

Denne "schweiziske tilgang" matcher perfekt Cibdols filosofi og respekt for vores kunder. Den berygtede præcision, pålidelighed og den nødvendige overholdelse af regler og love er det, vi altid holder fast ved, når vi formulerer nye produkter eller udvinder æteriske olier til en ny batch af vores allerede kendte tinkturer.

Mens vi sværger til den schweiziske tilgang til regulering, overvågning, produktion og laboratorietest, er vi dedikerede til en komplet sporbarhed og gennemsigtighed af vores produkter og processer. Cibdol-produkter fremstilles udelukkende af de bedste ingredienser og ved hjælp af de nyeste videnskabelige metoder. De gennemgår en streng kvalitetskontrolproces, hvor vi overvåger og sporer hvert trin i produktionen. Vi betragter det også som obligatorisk, at hver eneste batch af CBD, vi producerer, bliver akkrediteret og testet af en tredjepart, der verificerer vores resultater og giver vores kunder ro i sindet.

Da vi har base i Schweiz, er vores ekstrakter garanteret altid at overholde både schweizisk og EU-lovgivning. Dette betyder, at der blev anvendt en optimal opbevaringspraksis under transport og opbevaring, og at alle råvarernes oprindelse er certificerede.


Produktfinder