Mood Booster

Vores omverden har stor indvirkning på, hvordan vi har det, og der findes ikke noget, der påvirker humøret mere end mangel på sollys i vintermånederne. Den kolde, mørke vinter kan hurtigt forværre mørke og triste følelser eller udløse underliggende psykiske lidelser.

Hvilket produkt passer til dig?

Føler du dig ængstelig?

Det er meget almindeligt at have bekymringer og føle angst i visse sociale situationer. Disse følelser kan dog forhindre dig i at leve livet fuldt ud. Derfor har vi udviklet Anxiety Support.


Anxiety Support

 
Hjælper på angst
 
Fremmer et afbalanceret humør
 
Bidrager til normal psykologisk funktion

Føler du dig overvældet?

Livet kan til tider være krævende, og nogle gange kan det føles overvældende. Derudover har det betydelige konsekvenser for vores helbred, hvis vi ikke kan slappe af. Genvind kontrollen over dit velvære med hjælp fra Stress Assist.

Stress Assist

 
Understøtter stresshåndtering
 
Velegnet til vedvarende stress
 
Fremmer afslapning

Føler du dig nede?

Dårligt humør, manglende motivation og nedsat livsglæde er noget, som rigtig mange kan nikke genkende til på denne tid af året. Få solen til at skinne igen med Stay Positive.Stay Positive

 
Fremmer humør
 
Hjælper på mentalt pres
 
Fremmer mentalt velvære

Udnyt vores tidsbegrænsede tilbud og få 25% rabat på hele vores sortiment af humørrelaterede produkter frem til den 25. december

Sådan påvirker mangel på sollys vores humør

På denne tid af året er det vigtigt med et boost til humøret enten ved hjælp af livsstilsændringer eller kosttilskud, for at du kan holde dig på sporet. Her kan du se hvorfor:

Kortere dage og mindre dagslys

I vintermånederne, hvor dagene er kortere og nætterne længere, tilbringer vi ofte de begrænsede antal timer med dagslys på arbejdet eller derhjemme. I kombination med dårlige vejrforhold og koldere temperaturer, kan det have store indvirkninger på vores velvære og skabe en sneboldeffekt, der påvirker motivation, livsglæde og humør.

Derfor har sollys stor betydning

Solen gør mere end bare at oplyse himlen. Den har også stor betydning for humøret. Sollys er afgørende for kroppens produktion af D-vitamin, som også har indvirkning på vores fysiske velvære. Kort sagt har vi brug for sollys for at kunne holde vores krop, tanker og følelser på toppen. Når en så vigtig ressource i perioder bliver en mangelvare, kan små livsstilsændringer gøre underværker.

Sunset graph

Vintermåneder og vinterdepression (SAD)

Vinterdepression (også kaldet SAD fra det engelske udtryk Seasonal Affective Disorder) er en form for depression, der følger årstidens mønstre. Selvom symptomerne på vinterdepression oftest forværres i vintermånederne, kan denne form for depression også forekomme på andre tidspunkter af året.

Mange mennesker beskriver vinterdepression som en sort sky, der konstant hænger over hovedet, uanset hvor de går hen. Det er ikke usædvanligt, at de fleste mennesker oplever en eller anden grad for vinterdepression i løbet af vintermånederne.

Symptomer på vinterdepression i vintermånederne omfatter bl.a.:

mood-pictogram-1

Vedvarende dårligt humør

mood-pictogram-2

Følelser af udmattelse og træthed

mood-pictogram-3

Manglende livsglæde eller interesse

mood-pictogram-4

Irritabilitet

mood-pictogram-5

koncentrationsbesvær

mood-pictogram-6

Vedvarende følelser af fortvivlelse

Tips til at holde dig på sporet

Gå udenfor

Hvis det er muligt, skal du justere lidt i dit hverdagsprogram for at få mest muligt ud af det begrænsede antal timer med dagslys. Selv ti minutter udenfor ved frokosttid kan gøre en forskel.

Hold dig aktiv

Hold din krop og dit sind i gang med motion, selv hvis du er nødt til at gøre det indendørs for at undgå regn og blæst.

Spis farverige fødevarer

Farverige, uforarbejdede fødevarer er naturligt rige på vitaminer, terpener og flavonoider. Hvis du er i tvivl, så tilføj lidt farve på din tallerken for at få et ernæringsmæssigt boost.

Brug kosttilskud

Suppler din kost med vitaminer, mineraler og gavnlige naturlige stoffer ved hjælp af kosttilskud, især om vinteren.


Produktfinder