Quercetin: Sundhedsfordele og potentielle anvendelser

Published:

Quercetin, et flavonoid, der findes i mange frugter og grøntsager, har været genstand for stigende interesse på grund af dets potentielle sundhedsmæssige fordele. I dette blogindlæg undersøges quercetins potentiale som terapeutisk middel, idet dets antioxidante egenskaber og fødevarer, der er rige på det, samt dets mulige rolle mod SARS-CoV-2 undersøges.

Vi vil undersøge dets antioxidante egenskaber og de fødevarer, der er rige på quercetin. Derudover vil vi diskutere quercetins potentielle rolle mod SARS-CoV-2 ved at undersøge dets virkningsmekanisme og mulige antivirale fordele.

De antiinflammatoriske virkninger på autoimmune sygdomme som f.eks. reumatoid arthritis vil blive dækket sammen med neuroprotektive egenskaber, der kan hjælpe med at behandle allergisk encephalomyelitis. Vi vil også berøre quercetins kræftbekæmpende potentiale gennem reduktion af neuralrørsdefekter og forebyggelse af celleapoptose.

Vi vil se på, hvordan quercetin kan kontrollere microRNA'er, der er forbundet med inflammation, og vi vil også undersøge dosering, sikkerhed og forbrug, så du kan træffe kvalificerede beslutninger om at inkludere denne stærke flavonoid i din rutine.

Quercetin

Quercetin: En naturlig flavonoid med sundhedsmæssige fordele

Quercetin er et naturligt forekommende flavonoid, der findes i forskellige frugter og grøntsager, såsom æbler, honning, hindbær, løg, røde druer, kirsebær, citrusfrugter og grønne bladgrøntsager. Det har antioxidante egenskaber, der kan hjælpe med at forebygge eller behandle autoimmune sygdomme ved at fjerne reaktive oxygenarter (ROS) og reaktive nitrogenarter (RNS).

Antioxidante egenskaber af Quercetin

Quercetins antioxidantpotentiale ligger i dets evne til at neutralisere frie radikaler, der forårsager oxidativt stress i kroppen. Oxidativ stress opstår, når der er en ubalance mellem produktionen af ROS/RNS og kroppens naturlige forsvarsmekanismer. Denne ubalance fører til celleskader, som bidrager til aldringsprocesser og flere kroniske sundhedstilstande som hjerte-kar-sygdomme og kræft.

Undersøgelser har vist, at quercetin udviser stærk antioxidativ aktivitet på grund af dets unikke kemiske struktur. Det afgiver effektivt elektroner til frie radikaler og stabiliserer dem, mens det forhindrer yderligere oxidationsreaktioner i at finde sted.

Fødevarer med et højt indhold af quercetin

Indarbejdelse af fødevarer med et højt indhold af quercetin i din kost kan være gavnligt for den generelle vedligeholdelse af dit helbred. Nogle fremragende kilder omfatter:

 • Æbler: Æbler: Æbler er en af de rigeste kilder til quercetin blandt frugter; deres skind indeholder særligt høje niveauer.
 • Honning: Honning fremstillet af vilde blomster er en fremragende kilde til quercetin, især når den er rå og uforarbejdet.
 • Hindbær: Disse lækre bær indeholder en betydelig mængde quercetin, hvilket gør dem til en ideel snack for dem, der ønsker at øge deres indtag af flavonoider.
 • Løg: Kogning af dem kan reducere niveauet en smule, men giver stadig betydelige fordele.
 • Druer: Røde druer: Røde druer er en anden rig kilde til denne antioxidantforbindelse. Skindet og kernerne indeholder de højeste koncentrationer.

Andre kilder til quercetin omfatter kirsebær, citrusfrugter, grønkål og sort te. Ved at indarbejde en række af disse fødevarer i din kost regelmæssigt kan du udnytte de sundhedsfremmende egenskaber, der er forbundet med denne kraftfulde naturlige forbindelse.

Quercetin, et lettilgængeligt næringsstof med potentielle sundhedsmæssige fordele, kan undersøges yderligere for dets rolle i bekæmpelsen af SARS-CoV-2. Som sådan er dets potentielle rolle i bekæmpelsen af SARS-CoV-2 berettiget til yderligere udforskning, da vi søger efter mere naturlige løsninger til bekæmpelse af virus.

Quercetin's potentielle rolle mod SARS-CoV-2

Quercetin har fået opmærksomhed i de seneste år for sin potentielle rolle i bekæmpelsen af virusinfektioner, især mod det nye coronavirus, SARS-CoV-2. Undersøgelser tyder på, at dette flavonoid kan være effektivt mod det nye coronavirus, SARS-CoV-2, ved at hindre visse veje, som det bruger til at invadere værtsceller.

Virkningsmekanisme mod SARS-CoV-2

Quercetin menes at virke mod SARS-CoV-2 ved at forhindre aktivering af ACE2-receptorer og cytoplasmatiske nod-lignende receptorer, som er afgørende for viral indtrængen i værtsceller. Disse receptorer spiller en afgørende rolle for, at viruset kan trænge ind i værtsceller [kilde]. Ved at blokere disse veje kan quercetin potentielt reducere viral replikation og infektionsrater.

Mulige antivirale fordele

 • Støtte til immunsystemet: Quercetin er en antioxidant og hjælper med at styrke immunsystemets evne til at bekæmpe patogener som f.eks. virus [kilde].
 • Hæmning af viral replikation: Ud over at blokere ACE2-receptoraktivering har quercetin også vist sig at hæmme andre centrale enzymer, der er involveret i virale replikationsprocesser [kilde].
 • Synergistiske virkninger med andre forbindelser: Når quercetin kombineres med andre naturlige forbindelser som C-vitamin, kan det have en øget antiviral effekt [kilde].

Selv om disse resultater er lovende, er det vigtigt at bemærke, at størstedelen af forskningen om quercetins antivirale egenskaber er udført in vitro eller ved hjælp af dyremodeller. Der er behov for flere kliniske forsøg og undersøgelser på mennesker for fuldt ud at forstå dets effektivitet mod SARS-CoV-2 og andre virale infektioner.

Ud over sin mulige funktion i bekæmpelsen af virusinfektioner har quercetin et væld af sundhedsfordele på grund af dets antiinflammatoriske og antioxidante egenskaber. Indarbejdelse af fødevarer, der er rige på quercetin i din kost, kan hjælpe med at støtte det generelle velvære ved at reducere inflammation, beskytte celler mod skader forårsaget af oxidativ stress og potentielt forebygge kroniske sygdomme som autoimmune lidelser eller kræft.

Anbefalede kilder til Quercetin

Hvis du vil høste de potentielle fordele ved dette kraftfulde flavonoid, kan du overveje at indarbejde flere quercetin-rige fødevarer i dine daglige måltider. Nogle fremragende kilder omfatter:

 • Æbler
 • Honning
 • Hindbær
 • Løg
 • Røde druer
 • Citrusfrugter (f.eks. appelsiner)
 • Grønkål og andre grønne bladgrøntsager

Quercetin kan muligvis være et effektivt antiviralt middel mod SARS-CoV-2, men der er behov for flere undersøgelser for at fastslå dets effektivitet. Desuden kan quercetin have antiinflammatoriske egenskaber, som potentielt kan være gavnlige i behandlingen af autoimmune sygdomme som reumatoid arthritis.

Anti-inflammatoriske virkninger på autoimmune sygdomme

Quercetin, et naturligt flavonoid med antioxidante egenskaber, er blevet undersøgt for sine antiinflammatoriske virkninger ved autoimmune sygdomme som f.eks. reumatoid arthritis. Denne naturlige flavonoid har antioxidante egenskaber, der kan bidrage til at reducere niveauet af højvalent jern og sænke niveauet af proinflammatoriske cytokiner og dermed lindre symptomerne på disse sygdomme. Quercetin har også vist sig at beskytte humane endothelceller i navlevenen mod oxidativ stress-induceret cellebeskadigelse forårsaget af Streptococcus suis-infektion.

Lindre symptomer på reumatoid arthritis gennem reduceret betændelse

I en undersøgelse udført på rotter med adjuvant-induceret arthritis viste quercetin sig at reducere hævelse af poterne og inflammatorisk celleinfiltration betydeligt. Quercetins antiinflammatoriske egenskaber kan give lindring til dem, der lider af reumatoid arthritis.

 • Reduceret hævelse af poter: Ratte behandlet med quercetin viste reduceret hævelse af poterne sammenlignet med kontrolgruppen.
 • Inflammatorisk celleinfiltration: Quercetin-behandlede rotter udviste en betydelig reduktion i inflammatorisk celleinfiltration i deres led.

Beskyttelse mod oxidativ stress-induceret cellebeskadigelse

Oxidativt stress spiller en afgørende rolle i udviklingen af forskellige sygdomme, herunder autoimmune lidelser. Quercetins antioxidante egenskaber har vist sig at beskytte humane endotelceller i navlevenen (HUVEC'er) mod hydrogenperoxidinduceret skade som følge af Streptococcus suis-infektion(kilde). Dette tyder på, at quercetin kan være gavnligt til forebyggelse eller behandling af tilstande forårsaget af oxidativt stress.

 • Antioxidante egenskaber: Quercetin's evne til at fjerne reaktive oxygenarter (ROS) og reaktive nitrogenarter (RNS) bidrager til dets antioxidante virkninger.
 • Cellulær beskyttelse: Flavonoidet har vist sig at beskytte HUVEC'er mod hydrogenperoxid-induceret skade, hvilket fremhæver dets potentielle terapeutiske værdi mod sygdomme, der involverer oxidativ stress.

Indarbejdelse af fødevarer med et højt indhold af quercetin i kosten eller indtagelse af kosttilskud med dette naturlige stof kan potentielt hjælpe personer, der lider af autoimmune lidelser. Derfor er det vigtigt at konsultere en læge, før man begynder på et kosttilskudsprogram, især for dem med eksisterende helbredstilstande eller som tager medicin.

Quercetin har vist sig at mindske inflammation i forbindelse med autoimmune lidelser, og der er behov for yderligere undersøgelser for at vurdere dets evne som behandling. Quercetins neuroprotektive egenskaber kan også have potentielle anvendelser til behandling af neurologiske tilstande som f.eks. allergisk encephalomyelitis.

Neuroprotektive egenskaber til behandling af allergisk encefalomyelitis

Quercetin har vist lovende resultater i behandlingen af neurologiske lidelser, især allergisk encephalomyelitis - en inflammatorisk neurologisk sygdom. Dets neuroprotektive egenskaber kan tilskrives dets evne til at hæmme aktiveringen af visse enzymer og proteiner, der er involveret i inflammation og celleskader.

Hæmning af JAK2, TYK2 og iNOS-aktivering

En undersøgelse udført på en musemodel viste, at quercetin effektivt hæmmer aktiveringen af Janus kinase 2 (JAK2), tyrosinkinase 2 (TYK2) og inducerbar nitrogenoxidsyntase (iNOS). Enzymer som JAK2, TYK2 og iNOS er involveret i de inflammatoriske processer, der er forbundet med allergisk encephalomyelitis, og derfor kan quercetins evne til at hæmme deres aktivering bidrage til at reducere inflammation og forbedre symptomerne. Ved at hæmme deres aktivering hjælper quercetin med at reducere inflammation og lindre symptomer i forbindelse med denne invaliderende tilstand.

Potentielle anvendelser til behandling af neurologiske lidelser

De positive resultater, der er observeret ved brug af quercetin som behandling af allergisk encephalomyelitis, tyder på, at det kan have bredere anvendelsesmuligheder på tværs af forskellige neurologiske tilstande. For eksempel kunne dets antiinflammatoriske virkninger potentielt være til gavn for personer, der lider af multipel sklerose - en kronisk autoimmun sygdom, der er karakteriseret ved udbredt inflammation i hele hjernen og rygmarven - eller andre neurodegenerative sygdomme som Parkinsons eller Alzheimers.

 • Multipel sklerose: En forskningsundersøgelse viste, at quercetin reducerede demyelinisering og inflammation i en musemodel af multipel sklerose, hvilket tyder på dets potentiale som en supplerende behandling af denne tilstand.
 • Parkinsons sygdom: Quercetin har vist sig at beskytte dopaminerge neuroner mod oxidativ stress-induceret skade, som er en af de primære faktorer, der bidrager til Parkinsons sygdomsudvikling.
 • Alzheimers sygdom: I dyreforsøg har quercetin vist sin evne til at reducere amyloid-beta-aggregation, et karakteristisk træk ved Alzheimers sygdomspatologi. Dette tyder på, at quercetin muligvis kan hæmme den mentale forringelse, der er forbundet med denne type neurodegenerativ sygdom.

Konklusionen er, at quercetin har et lovende terapeutisk potentiale til behandling af allergisk encephalomyelitis og andre neurologiske tilstande på grund af dets antiinflammatoriske egenskaber og evne til at hæmme specifikke enzymer, der er involveret i disse sygdommes patogenese. Der er behov for yderligere forskning for fuldt ud at forstå omfanget af quercetins neuroprotektive virkninger og bestemme optimale doser til forskellige anvendelser i kliniske sammenhænge.

Udforskning af quercetin's potentiale til behandling af allergisk encephalomyelitis og dets kræftbekæmpende virkninger kan give lovende resultater. Ved at forstå, hvordan quercetin reducerer neuralrørsdefekter og forhindrer celleapoptose, kan vi måske afdække nye behandlinger til bekæmpelse af kræft i fremtiden.

Quercetin's potentiale til kræftbekæmpelse

Quercetin er en flavonoid, der findes i mange frugter og grøntsager, og som i forskningsundersøgelser har vist potentielle kræftbekæmpende virkninger. Dets evne til at reducere neuralrørsdefekter og forhindre celleapoptose tyder på, at det kunne spille en rolle i strategier til forebyggelse af kræft i visse befolkningsgrupper. I dette afsnit vil vi undersøge, hvordan quercetins kræftbekæmpende potentiale virker, og hvordan det kan anvendes til at forebygge neuralrørsdefekter.

Reduktion af defekter i neuralrøret

En undersøgelse udført på diabetiske gravide mus viste, at tilskud af quercetin reducerede forekomsten af neuralrørsdefekter (NTD'er) - medfødte misdannelser, der påvirker hjernen og rygmarven - betydeligt. NTD'er er forbundet med en øget risiko for at udvikle tumorer senere i livet; derfor kan quercetins evne til at mindske deres forekomst bidrage til dets generelle kræftbekæmpende virkninger.

Forebyggelse af celleapoptose

Ud over at reducere NTD'er er quercetin også blevet vist at beskytte celler mod apoptose eller programmeret celledød. En forskningsundersøgelse på humane leukæmiceller viste for eksempel, at behandling med quercetin resulterede i nedsatte niveauer af pro-apoptotiske proteiner, mens antiapoptotiske proteinekspressioner øgedes. Ved at forhindre overdreven celledød gennem disse mekanismer kan quercetin potentielt hæmme tumorvækst og -udvikling.

Potentielle synergistiske virkninger med andre kræftbekæmpelsesmidler

 • Cisplatin: Quercetin viste sig at øge cisplatins cytotoksiske virkninger på humane ovariecancerceller i en undersøgelse, hvilket tyder på, at en kombination af disse to midler kan føre til bedre behandlingsresultater.
 • Doxorubicin: En forskningsundersøgelse viste, at quercetin øgede brystkræftcellers følsomhed over for doxorubicin, et andet udbredt kræftlægemiddel. Dette tyder på, at quercetin kan hjælpe med at overvinde resistens over for kemoterapi og forbedre den terapeutiske effektivitet.
 • Tamoxifen: Quercetin har også vist sig at øge den tamoxifen-inducerede celledød i østrogenreceptor-positive brystkræftceller, som rapporteret i en undersøgelse. Dette tyder på potentielle fordele for patienter, der gennemgår hormonbehandling for brystkræft.

I lyset af disse resultater er det indlysende, at quercetin er meget lovende som et middel mod kræft. Det er vigtigt at foretage yderligere undersøgelser for at forstå dets aktivitet og bestemme de ideelle målinger og blandinger med andre behandlinger. Ikke desto mindre kan indarbejdelse af fødevarer med et højt indhold af quercetin i kosten eller tilskud under lægelig vejledning give værdifulde sundhedsmæssige fordele i forbindelse med forebyggelse og håndtering af kræft.

Quercetin's potentiale som kræftbekæmpelse er et lovende forskningsområde, som har potentiale til at revolutionere kræftbehandlinger i fremtiden. Undersøgelse af quercetins virkninger på mikroRNA'er, der er forbundet med inflammation, og dets terapeutiske muligheder i forskellige medicinske sammenhænge er et yderligere skridt fremad i udforskningen af dette stofs potentiale som kræftbekæmpelsesmiddel.

Regulering af mikroRNA'er, der er involveret i betændelse

Quercetin's evne til at ændre ekspressionen af mikroRNA'er (miRNA'er), der er forbundet med inflammation, viser dets potentielle terapeutiske værdi i flere medicinske sammenhænge. MiRNA'er er korte, ikke-kodende RNA-molekyler, der kan påvirke genekspressionen og de inflammatoriske veje, der er forbundet med mange sygdomme, i høj grad. Ved at forstå, hvordan quercetin interagerer med disse miRNA-ekspressioner, kan vi bedre forstå dets potentielle fordele for personer, der lider af autoimmune sygdomme.

Modulation af miRNA-ekspression i forbindelse med betændelse

Forskning har vist, at quercetin kan regulere udtryksniveauet af specifikke miRNA'er, der er forbundet med inflammation, såsom miR-155 og miR-146a. MiR-155 og miR-146a er blevet forbundet med mange inflammatoriske sygdomme, herunder reumatoid arthritis, systemisk lupus erythematosus og multipel sklerose. Quercetins indvirkning på disse molekyler tyder på, at det kan hjælpe med at lindre symptomer i forbindelse med disse tilstande ved at reducere inflammation på molekylært niveau.

 • MiR-155: Overekspression af dette molekyle er forbundet med øget produktion af proinflammatoriske cytokiner som TNF-alpha og IL-1beta. Quercetin har vist sig at nedregulere udtryksniveauet af miR-155 og dermed potentielt reducere den samlede inflammation i kroppen.
 • MiR-146a: Dette molekyle spiller en vigtig rolle i kontrollen af aktivering af immunceller under et inflammatorisk respons. Undersøgelser viser, at quercetin opregulerer ekspressionsniveauet af dette molekyle, hvilket kan føre til reducerede aktiveringsrater blandt immunceller og et fald i inflammation.

Terapeutisk værdi på tværs af forskellige medicinske anvendelser

Moduleringen af miRNA-ekspression ved quercetin har vidtrækkende konsekvenser for dets terapeutiske potentiale. Quercetins antiinflammatoriske egenskaber kan være gavnlige i behandlingen af autoimmune lidelser, hjerte-kar-sygdomme og visse typer kræft på grund af dets potentiale til at regulere miR-155. For eksempel tyder forskning på, at regulering af miR-155 ved hjælp af quercetin kan hjælpe med at forhindre udviklingen af åreforkalkning - en tilstand, der er kendetegnet ved opbygning af plak i arterievæggene - ved at reducere inflammatoriske reaktioner i blodkarrene.

Ud over den direkte indvirkning på miRNA-ekspressionsniveauerne bidrager quercetins antioxidante egenskaber yderligere til dets evne til at bekæmpe inflammation. Ved at eliminere ROS og RNS kan quercetin beskytte celler mod oxidativ stressrelateret skade, der almindeligvis ses i kroniske inflammatoriske tilstande.

Samlet set er reguleringen af mikroRNA'er, der er involveret i inflammation, blot ét aspekt af quercetins mangefacetterede sundhedsmæssige fordele. Efterhånden som forskningen fortsætter med at afdække mere om dette kraftfulde flavonoid, kan vi bedre forstå, hvordan det kan udnyttes som en del af omfattende behandlingsplaner, der er rettet mod forskellige medicinske tilstande, der har rod i inflammation.

Kontrol af mikroRNA'er, der er involveret i inflammation, er et kritisk element i vurderingen af quercetin's terapeutiske potentiale og anvendelser. Med dette i tankerne er det vigtigt at forstå dosering, sikkerhedsovervejelser og forbrugsretningslinjer, før man bruger quercetin som et kosttilskud.

Overvejelser om dosering, sikkerhed og forbrug

Når du indarbejder quercetin i din daglige rutine, er det vigtigt at overveje faktorer såsom hvornår du skal tage quercetin, hvor lang tid det tager for quercetin at virke og anbefalinger om daglig dosering baseret på individuelle behov eller helbredstilstande. Derudover kan det hjælpe dig med at høste de maksimale fordele af dette naturlige flavonoid ved at sikre, at sikkerhedsforanstaltningerne følges.

Retningslinjer for anbefalet daglig dosis

Den anbefalede daglige dosis af quercetin kan variere, så det er vigtigt at konsultere en sundhedsperson, før du begynder at tage tilskud. Generelt set er en dosis på mellem 500 mg og 1 g om dagen blevet fundet effektiv til at give de forskellige sundhedsmæssige fordele. Det er vigtigt at tale med en medicinsk ekspert, før man påbegynder et nyt tilskudsprogram.

 • Voksne: For voksne, der søger generel støtte til velvære eller antioxidantbeskyttelse mod oxidativ stress-relaterede sygdomme som hjertesygdomme eller strategier til forebyggelse af kræft i visse befolkningsgrupper, tyder forskning på, at doser på mellem 500-1000 mg/dag kan være gavnlige.
 • Ældre personer: Ældre voksne kan have brug for lavere doser på grund af potentielle lægemiddelinteraktioner eller følsomheder; derfor anbefales det stærkt at rådføre sig med deres sundhedspersonale.
 • Gravide kvinder: Gravide kvinder bør altid rådføre sig med deres læge, før de tager kosttilskud under graviditeten, da nogle stoffer kan have negative virkninger på fosterets udvikling.

Sikkerhedsforebyggende forholdsregler og kontraindikationer

Generelt set synes quercetin sikkert, men der er specifikke kontraindikationer og forholdsregler, som bør tages i betragtning:

 • Interaktioner med medicin: Quercetin kan interagere med visse lægemidler, såsom blodfortyndende medicin (f.eks. warfarin), antibiotika eller antivirale lægemidler. Hvis du tager receptpligtig medicin, skal du kontakte din sundhedsperson, før du starter quercetintilskud.
 • Patienter med nyresygdomme: Personer med nyresygdomme bør undgå at bruge quercetintilskud på grund af den potentielle risiko for forværring af deres tilstand.

Afslutningsvis, når du overvejer at inkorporere quercetin i din daglige rutine for dets mange sundhedsmæssige fordele, er det afgørende at tage hensyn til de rette doseringsretningslinjer og sikkerhedsforanstaltninger. Konsultation af en sundhedsperson, før du begynder et nyt kosttilskudsprogram, kan hjælpe med at sikre optimale resultater og samtidig minimere potentielle risici forbundet med denne naturlige flavonoidforbindelse.

Ofte stillede spørgsmål i forbindelse med Quercetin

Hvad er ulempen ved quercetin?

Quercetin anses generelt for at være sikkert, når det indtages gennem en afbalanceret kost. Overdreven indtagelse kan dog forårsage bivirkninger som hovedpine, mavesmerter og prikkende fornemmelser. Desuden kan det interagere med visse lægemidler som antibiotika og blodfortyndende midler. Det er vigtigt at konsultere en sundhedsperson, før du tager quercetin kosttilskud.

Reducerer quercetin risikoen for COVID?

Der er foreløbige tegn på, at quercetin kan have potentielle antivirale egenskaber mod SARS-CoV-2 på grund af dets evne til at hæmme viral replikation og modulere immunresponset. Der er dog behov for mere forskning for at bekræfte disse resultater og fastslå dets effektivitet med hensyn til at reducere COVID-19-risikoen.

Hvad gør quercetin ved din krop?

Quercetin har antioxidante, antiinflammatoriske, kræftbekæmpende og neuroprotektive egenskaber, som kan gavne den generelle sundhed. Det hjælper med at neutralisere frie radikaler i kroppen, hvilket forhindrer cellulære skader fra oxidativ stress, reducerer inflammation i forbindelse med autoimmune sygdomme, beskytter hjerneceller mod skader, hæmmer kræftcellers vækst og regulerer mikroRNA'er, der er involveret i inflammationsprocesser.

Hjælper quercetin mod aktiv COVID?

Selv om nogle undersøgelser tyder på, at quercetin kan have antiviral aktivitet mod SARS-CoV-2 ved at hæmme viral replikation eller modulere immunresponser under infektion, er der behov for yderligere forskning for at opnå afgørende resultater med hensyn til, om det effektivt kan behandle aktive COVID-tilfælde eller ej.

Konklusion

Quercetin er et naturligt flavonoid med mange sundhedsmæssige fordele. Det har antioxidante egenskaber og har potentielle antivirale fordele mod SARS-CoV-2. Derudover har det antiinflammatoriske virkninger på autoimmune sygdomme, neuroprotektive egenskaber til behandling af allergisk encephalomyelitis, potentiale til bekæmpelse af kræft og regulerer mikroRNA'er, der er involveret i inflammation.Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Produktfinder