Vi introducerer: Look Younger og Perfect Skin

Last updated:

Published:

Perfect Skin vs Look Younger

Vi præsenterer nutrikosmetikkens kraft

Nutrikosmetik er den seneste innovation inden for hudplejeindustrien. Det virker indefra for at understøtte hud, hår og negle. Efterhånden som forbrugere bliver mere bevidste om, hvad de putter i deres krop, leder flere og flere mennesker efter naturlige måder at understøtte både skønhed og sundhed på.

• Derfor har Cibdol udviklet en eksklusiv hudplejeserie til alle mænd og kvinder, der ønsker en naturlig tilgang til hudpleje.

Ikke nok med at alle produkterne i vores hudsortiment imødekommer specifikke hudplejebehov, men produkterne indgår også i et harmonisk samarbejde med hinanden for at understøtte din hud indefra. Look Younger og Perfect Skin gør det nemmere end nogensinde før at reducere tegn på rynker, forbedre hudens elasticitet og opbygge en strålende, fejlfri hud.

Hvordan virker nutrikosmetik?

Nutrikosmetik er kosttilskud, som indeholder kollagen, proteiner, vitaminer og naturlige planteekstrakter, der er med til at hjælpe kroppen med at understøtte hud, hår og negle indefra. Når de indtages, føres de aktive ingredienser via blodbanerne ud til kroppens største og mest udsatte organ: din hud.

Ved nøje at kombinere disse elementer i de korrekte forhold, er det muligt at fremme hudens sarte økosystem og forbedre hudens udseende på en helt naturlig måde. Uanset hvilke udfordringer du møder i en moderne livsstil, samarbejder kosttilskuddet med din krop for at opnå et udseende og en følelse, du vil elske dag ud, dag ind.

Look Younger og Perfect Skin

Look Younger og Perfect Skin er de første i en lang række af nye hudplejeprodukter, og de repræsenterer et markant skift inden for hudpleje.

Look Younger

Look Younger fungerer som det perfekte fundament for en sund hud, der ser yngre ud. Produktet indeholder hydrolyseret kollagen, coenzym Q10, hyaluronsyre og essentielle vitaminer og mineraler. Alle ingredienser er af høj kvalitet og hjælper med til at fremme hudens struktur, opbygning og styrke.

Du får byggestenene til en omfattende hudplejerutine, og Look Younger støtter dermed huden, får den til at se naturligt yngre ud og reducerer ældningstegn. Produktet passer også godt sammen med vores Perfect Skin-formel.

Perfect Skin

Opnå en fejlfri hud på kun 15 dage med vores Perfect Skin-kosttilskud. Den sofistikerede formel indeholder plantebaserede ceramider, SEPITONE™, biotin, selen samt C og E-vitamin, som hjælper med at reducere forekomsten af rynker, forbedre hudens elasticitet og meget mere.

Perfect Skin er fyldt med naturlige ingredienser, og ikke nok med at det hjælper dig med at genoprette en sund og ensartet hud, men du kan også kombinere det med Look Younger for at opnå en omfattende tilgang til hudpleje. Opnå en smuk hud, der ser ligeså godt ud, som den føles - både udenpå og indeni.

Synergien mellem Cibdols hudplejeprodukter

Look Younger og Perfect Skin fungerer fantastisk hver for sig og understøtter individuelle hudplejebehov. Vi vidste at for at kunne tilbyde en avanceret løsning til en naturlig smuk og sund hud, var vi nødt til at tage synergien mellem de nutrikosmetiske formler et skridt videre.

Derfor fungerer begge produkter perfekt sammen. Look Younger danner grundlaget for en ungdommelig hud, og Perfect Skin sørger for en fejlfri finish. Hos Cibdol forstår vi, at alle menneskers hudplejebehov er forskellige, og synergien mellem vores produkter giver dig mulighed for at finde den løsning, der passer bedst til dine livsstils- og wellness-mål.

Collagen product Look Younger

Førsteklasses ingredienser, førsteklasses hudplejeoplevelse

Din hud fortjener de bedste ingredienser i perfekte mængder, der komplementerer dens naturlige egenskaber. Derfor bruger vi vitaminer, mineraler, proteiner og plantebaserede ekstrakter af højeste kvalitet, som giver din hud den pleje og støtte, den behøver for at kunne stråle. Vores ekspertise inden for wellness har videnskaben i ryggen, og der har aldrig været et bedre tidspunkt at nyde fordelene ved skønhed, der kommer indefra.

Prøv en naturlig tilgang til perfekt hud, der ser sundere og yngre ud, med de nyeste kosttilskud fra Cibdol: Look Younger og Perfect Skin.

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Produktfinder