Cibdol udvider sit sortiment med banebrydende CBN- & CBG-olier

Last updated:

Published:

Cibdol's brand new CBN & CBG Oils

Hos Cibdol glæder vi os over at annoncere et eksklusivt udvalg af CBG- og CBN-olier. De komplementerer ikke kun vores allerede omfattende udvalg af CBD-produkter, men de giver en multifunktionel tilgang til robust velvære. Læs videre for at finde ud af mere.

Cibdol: Førende inden for cannabinoidbaseret produktinnovation

Cibdol, som er førende inden for cannabinoidbaseret produktinnovation, bestræber sig på at frigøre cannabinoiders fulde potentiale og levere deres indflydelsesrige kræfter til mennesker overalt. Med lanceringen af ​​vores helt nye CBN- og CBG-olier er vi rykket et skridt nærmere dette mål.

Vores udvidelse til CBN og CBG er ikke kun et banebrydende skridt for Cibdol, men for hele CBD-industrien. Disse nye olier placerer Cibdol som en frontløber, ikke kun på grund af deres tekniske overlegenhed, men for deres samlede effektivitet takket være entourage-effekten.

Hvert nyt produkt udnytter de ikketoksiske egenskaber ved cannabinoiderne cannabinol (CBN) eller cannabigerol (CBG). På trods af deres flygtige natur har vi, ved hjælp af avanceret teknologi og branchens førende ekspertise, udviklet sikre uafhængigt testede olier og krystaller.

Hvad er CBN og CBG?

Inde i hampplanten findes der i hundrevis af cannabinoider, terpener og flavonoider. Hver har en unik indflydelse på den menneskelige krop, og hver er vigtig for at levere en fuldstændig omfattende tilgang til velvære.

Undersøgelser har vist, at disse forbindelser kunne have en lang række af anvendelser både isoleret og i kombination. Imidlertid findes alle cannabinoider ikke i de samme antal. Mens CBD udgør størstedelen af ​​hampens kemiske struktur, så er cannabinoider som CBN og CBG langt mere udfordrende at isolere i standardiserede koncentrationer.

Vores dedikation til avanceret fremstilling, udvinding, rensning og filtrering er kulmineret i en unik og skræddersyet oplevelse. Nu har kunder adgang til udvalget af de cannabinoider, der bedst passer til deres behov, uden at gå på kompromis med kvalitet eller sikkerhed.

Hvilken CBN- eller CBG-olie vil du prøve?

Er du klar til at prøve CBN- eller CBG-olier til dig selv? Cibdol CBG-olier, der er understøttet af vores gyldne CBD-ekstrakt, findes i en række koncentrationer. Du kan finde variationer på 2,5% og 5% samt 99% rene CBG-krystaller for personer, der søger en strømlinet, meget koncentreret oplevelse.

Cibdol CBG-olier

Køb CBD-olie

Vores CBN-olier fås også i 2,5% og 5% koncentrationer og over holder de utroligt høje standarder, som du er blevet vant til at forvente fra Cibdol. Derudover gennemgår alle produkter en streng kvalitetskontrol og tredjeparttestning, hvis resultater er offentliggjort på vores dedikerede side "CBD-analyse".

Cibdol CBN-olier

Køb CBD-olie

Nyd total ro i sindet med et revolutionerende udvalg af CBN- og CBG-olier fra Europas førende leverandør af cannabinoidbaserede løsninger. Hav tillid til den schweiziske renheds styrke - stol på Cibdol.

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Produktfinder