Cibdol deltager i Vitafoods Europe 2018

Last updated:

Published:

Vitafoods Europe er muligvis den vigtigste årlige begivenhed i den nutraceutiske industri, i år afholdt på Palexpo i Geneve, Schweiz, mellem den 15. og 17. maj 2018.

Her finder du en typisk messe/expo-begivenhed med udstillere og konferencepræsentationer samt foredrag og debatter fra branchens topledere og nye innovatorer.

Cibdol er derfor glade for at kunne meddele, at vi endnu en gang deltager i arrangementet, og vi vil gerne invitere alle vores kunder, forretningspartnere og venner til at besøge os på vores stand.

HVAD ER VITAFOODS EUROPE?

Vitafoods er en førende nutraceutisk konference med det formål at forbinde industrien. Fra udstyrsproducenter til private label-agenter finder du også producenter af funktionelle fødevarer og råstoffer, der bruges til unikke formuleringer. Det er her, at forbrugerrapporter og -erfaringer undersøges, og nye vinkler og ideer udvikles.

Arrangementet er med til at fremme nye forretningsmuligheder og gensidigt vækstpotentiale. Både erfarne fagfolk og nybegyndere diskuterer de nyeste og bedste fremgangsmåder, alt sammen i den afslappende og indbydende atmosfære på stedet.

HVAD KAN MAN FORVENTE AF ET BESØG HOS CIBDOLVITAFOODS EUROPE 2018?

Vi ville være beærede over at møde vores kunder (og også potentielle nye) for at diskutere deres erfaringer med vores CBD-produkter og for at vise vores nye produktlanceringer og måske endda nogle af vores planer for fremtiden - i Europa eller globalt.

Vitafoods giver os også mulighed for at demonstrere, hvorfor Cibdol er en førende CBD-producent, og hvordan vi er i stand til at opnå de højeste kvalitetsprodukter på markedet i dag. Det hele starter selvfølgelig med at bruge de rigtige økologiske råvarer og opnå den bedste praksis for produktion og fremstilling. Det er nemt at sige online, men Vitafoods giver os mulighed for at "walk the walk" og vise vores kunder, hvor seriøse vi er omkring CBD.

Som med enhver anden begivenhed giver det at møde folk ansigt til ansigt et helt nyt niveau i forholdet. Og vores mission er at fremme så mange af disse relationer som muligt i bestræbelserne på hele tiden at forbedre vores produktsortiment.

Desuden er Vitafoods også yderst relevant for alle, der ønsker at begynde at bruge CBD-produkter. Det er det ideelle sted at finde uddannelsesmæssig og professionel information om CBD's potentiale, administrationsmetoder og dosering.

CIDBOLVITAFOODSEUROPE 2017

2017-udgaven af denne messe var en forbløffende succes. Vi var overvældede over den generelle interesse for vores virksomhed, og vores stand var altid fuld af nysgerrige personer og virksomheder, der var spændte på at møde os.

CBD-olier er årtiets emne, mener nogle. Ikke kun som en ny farmaceutisk legeplads for utallige tilstande, men som et almindeligt kosttilskud, superfood og en potentiel råvare til nye produkter.

Vi talte med tusindvis af mennesker og informerede og underviste i emnet CBD. I år ønsker vi at gentage denne succes og bygge videre på en stærk præsentation ved denne indflydelsesrige begivenhed. Så tøv ikke, sæt kryds i kalenderen og besøg Cibdols stand på Vitafoods Europe 2018!

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Produktfinder