blackfriday

BLACK FRIDAY-TILBUD

Dage

Timer

Referat

Sekunder

*De 10% rabat er en engangsrabat. Efter tilmelding modtager du et digitalt nyhedsbrev med en rabatkode.

Black Friday og Cyber Monday er to store begivenheder, der finder sted i slutningen af november hvert år. I denne periode kan du opnå kæmpe besparelser fra tilbud og kampagner.

Vil du gerne være klar til Black Friday? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg os på sociale medier for at være en af de første, der hører om vores eksklusive tilbud. Og husk at gemme denne side til senere brug. Nedtællingen er i gang!

Leder du efter vores aktuelle tilbud? Besøg vores side med CBD-tilbud.

KØB NU

CBD-olie

Hvis du har brug for kvalitetsrig CBD-olie fremstillet af naturlige ingredienser, og som er helt fri for uønskede tilsætningsstoffer eller kemikalier, behøver du ikke lede længere - Cibdols CBD-olier er af højeste standard. Dryp et par dråber på eller under tungen, og oplev den balancerede virkning, når du har mest brug for det. Bestil din olie i dag. 

KØB NU

CBD-olie

CBD-kapsler

Vores kvalitetsrige CBD-kapsler fås i forskellige koncentrationer og er den mest praktiske metode til forbedring af velværet. Hver kapsel indeholder en sofistikeret blanding af fuldspektret hampekstrakt fyld med CBD af højeste kvalitet, terpener og olivenolie. Vores diskrete, lugtfri og smagløse CBD-kapsler passer perfekt til enhver livsstil. Bestil dine kapsler i dag.

KØB NU

Black Friday: Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Black Friday?

Black Friday startede i Amerika, og er en fejring af fredagen efter Thanksgiving. Denne dag betragtes som begyndelsen på julehandlen, og mange forhandlere tilbyder specielle tilbud og store rabatter. Black Friday er nu blevet et globalt fænomen.

Hvorfor hedder det Black Friday?

Udtrykket "Black Friday" blev første gang brugt den 24. september 1869. Det markerer dagen, hvor to investorer forårsagede et børskrak på det amerikanske aktiemarked ved at skyde prisen på guld helt i vejret 2 uger tidligere.

Men begivenheden, som vi kender den i dag, startede i Philadelphia i 1960'erne. Politibetjente brugte udtrykket "Black Friday" til at beskrive det kaos, som turister og handlende forårsagede efter en fodboldkamp mellem hæren og flåden. Denne kamp blev traditionelt spillet om lørdagen efter Thanksgiving og tiltrak folk fra hele staten.

Hvornår er Black Friday 2022?

Black Friday finder sted i slutningen af november, og Cyber Monday på den første mandag efter. I år afholdes Black Friday den 25. november og Cyber Monday den 28. november.

Hvornår slutter Black Friday?

Normalt varer Black Friday-kampagnerne i én dag. De fleste virksomheder forlænger dog gerne deres Black Friday-udsalg med et par dage, og andre kører kampagnerne i flere uger.

Hvilke Black Friday CBD-tilbud kan vi forvente?

Traditionen tro tilbyder Cibdol fantastiske rabatter under Black Friday. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg os på sociale medier for at være den første, der hører om vores eksklusive Black Friday CBD-tilbud.

*De 10% rabat er en engangsrabat. Efter tilmelding modtager du et digitalt nyhedsbrev med en rabatkode.


Produktfinder