Betalingsmetoder

Vi tilbyder vores kunder forskellige måder at betale for deres produkter på, som alle er sikre og diskrete. Uanset, hvilken måde du beslutter at betale på, kan du være sikker på, at vi har gjort alt, hvad vi kan for at sikre, at det sker i et enkelt og sikkert miljø.

Kreditkort

Betaling med kreditkort anses som en af de mest almindelige og sikre måder at foretage en betaling på via internettet. Hos Cibdol accepterer vi både Visa og MasterCard. For at bruge denne metode skal du indtaste dine kortoplysninger, udløbsdato og 3-cifret sikkerhedskode (på bagsiden af kortet) på den relevante side. Dine betalinger skulle blive foretaget med det samme, og vi begynder derefter øjeblikkeligt at forberede din ordre.

Bankoverførsel

Hvis du ønsker at betale via direkte bankoverførsel, kan du sende betalingen til følgende oplysninger:

Sørg for at bruge dit ordrenummer som reference. Bemærk: Selvom det i mange tilfælde er øjeblikkeligt, kan det tage op til 3 dage for en bankoverførsel at gå igennem, afhængigt af hvor den overføres fra. Vi begynder at pakke din ordre, så snart din overførsel er bekræftet.

Cibdol BV
UBS Bank
IBAN: DE53 5022 0085 3296 1400 18
Swift/Bic: SMHBDEFF
Reference nr: (begynder med) B000.....

Sådan sparer du penge på bankoverførselsgebyrer

Overførsel af penge, især internationalt, kan medføre uønskede bankgebyrer. Dette er især tilfældet for ordrer, der kommer uden for eurozonen. Der er dog andre muligheder til rådighed, da en række virksomheder nu tilbyder en hurtig og sikker international overførselsservice uden de høje gebyrer, der er forbundet med banken.

Sådanne virksomheder inkluderer:

  • Xoom
  • HiFX
  • XE Trade
  • 1st Contact
  • UK Forex
  • Transferwise
  • World first

iDeal

iDeal er en letanvendelig alternativ betalingsmetode tilgængelig i Holland. Det fjerner behovet for et kreditkort og giver mulighed for hurtige og sikre betalinger direkte fra din bank. Betalingsudbyderens navn er det navn, der vises på din konto.

Direct E-Banking

Directebanking.com tilbyder en relativ ny service, der bruger TÜV-standarden til at garantere sikkerhed. Ved hjælp af din konto på Direct E-Banking kan du generere en betaling, der går direkte til vores konto. Dette muliggør sikre og diskrete internationale betalinger, der finder sted næsten øjeblikkeligt.

Bancontact

Bancontact bruger de samme sikkerhedsprotokoller som en online bankbetaling. Det er ikke nødvendigt at installere noget software - hvis du har en bankkonto online, kan du bruge denne enkle og lette betalingsmetode.

Kontanter pr. post

Det er muligt at sende os kontanter pr. post. For at gøre dette vil vi anbefale at vælge en meget robust konvolut og placere kontanterne mellem to stykker karton (for at stoppe synligheden). Send ikke mønter. Glem heller ikke at medsende en note med dit navn og desuden dit ordrenummer! Vi vil også anbefale at sende kontanter via en sporingsservice, da vi ikke kan holdes ansvarlige for penge, der er gået tabt i transit.


Produktfinder